top of page

Ons team

​Ons team bestaat uit 5 leden. Shauni en de 4 doggies. Zonder deze 4 doggies stonden we vandaag niet waar we nu staan. Daarom vinden we het belangrijk om elk lid eens voor te stellen.

Shauni

Shauni
 

Al sinds de kindertijd droom ik ervan om met dieren te werken. Nu wordt deze droom werkelijkheid!
Met mijn eerst
e hondje, Queeny, heb ik de achtertuin agility ontdekt. Ik was zelf nog te jong om naar een hondenschool te gaan, dus zorgde ik ervoor dat ik me samen in de tuin kon bezig houden met men allerbeste maatje. Queeny was telkens aan mijn zijde als het wat moeilijker ging op school. Ze was mijn steun en toeverlaat!
Na het overlijden van Queeny wou ik een nieuw ras waar ze slecht over spraken qua gedrag.  De chihuahua leek me ideaal. Met succes heb ik chica kunnen opleren om haar brevet agility te behalen. Niño die kort na Chica ook bij ons is komen wonen, heeft zijn brevet gehoorzaamheid behaald.  Zo zie je maar dat je met elk hondje/ras alles kan bereiken als je er zelf in geloofd!

Sky
 

Omdat ik door de chihuahua’s me helemaal had gevonden in de hondensport, wou ik graag een hond die all round kon werken. Dat heb ik zeker gevonden bij Sky. Sky, ofwel toetsnoet, is het begin van heel veel. Mijn eerste wedstrijdhondje, met haar voor het eerst kunnen deelnemen aan de Beker van België, de stammoeder van onze kennel, en nog zoveel meer! Het kon ook niet anders dan dat zij het gezicht wordt van Toet & Snoet.

Sky
Jinx

Jinx

Toen ik had beslist dat ik een kennel ging starten met Sky, kon het ook niet anders dan dat er van haar een dochter ging blijven. Die dochter is Jinx geworden. Ze is werkelijk de schaduw aan mijn zijde. Een super lieve, sociale, stabiele meid. Ik noem ze ook vaak ons therapiehondje. Met haar eeuwige glimlach en super zachte blik, wint ze ieder voor zich. Naar andere honden toe laat ze vaak heel mooie lichaamstaal zien dat ik vaak gebruik om mensen te laten zien hoe honden hun lichaamstaal gebruiken om dingen duidelijk te maken.

Sansa

De laatste nest van Sky mocht niet onopgemerkt voorbij gaan. Sansa is daar het resultaat van. Mijn kleine hyperkineet. Van al mijn honden is Sansa toch een heel vak apart. Ze is super hevig en vaak vocaal, maar soms komt de innerlijk kat in haar naar boven en begint ze kopjes gaan te geven. Sansa is altijd te vinden voor een korte sprint al kan ze die heel lang aanhouden. Ondanks haar hevigheid werkt ze super mooi en ik ben benieuwd wat de toekomst nog brengt op wedstrijdniveau.

Sansa
417852982_10228230005888163_7782920794612540712_n.jpg

Xatu

Xatu is een dochter van Sansa. Normaal ging er geen pupje blijven van Sansa, maar mijn gevoel dacht daar anders over. Toen Xatu 3 weekjes oud was keek ze me aan met haar zwarte oogjes en wist ik al genoeg. Ik laat haar nooit meer gaan! Nu, paar maanden later, kijken die zwarte oogjes me nog steeds aan, maar nu met volle deugnieterij. Momenteel is ze zelf nog in opleiding om mama en oma te achtervolgen op wedstrijdvlak.

bottom of page